Η μηχανή δεν βγάζει νερό απο τον εκροέα καφέ.

Εάν η μηχανή κατά την διάρκεια της λειτουργίας της παρουσιάσει αδυναμία ροής του καφέ που παρασκευάζετε ή κατά την εκκίνηση δεν ξεπλένεται, ενώ ακούγεται η λειτουργία της αντλίας, τότε:

  1. Κλείστε την μηχανή απο τον διακόπτη στο κέντρο της βάσης της οθόνης, ή βγάλτε την πρίζα. Γεμίστε με μισό λίτρο (500ml)το δοχείο με νερό και προσθέστε την ανάλογη ποσότητα αφαλατικού (σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή που γράφονται στο κουτί του αφαλατικού) και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  2. Ανοίξτε την μηχανή. Εάν δεν αρχίσει η ροή από τον εκροέα (σημείο που βγαίνει ο καφές), κλείστε την μηχανή βγάζοντάς την από την πρίζα και αφήνοντάς την με το δοχείο του διαλύματος στην θέση του.
  3. Ξεκινήστε την μηχανή μετά από 5 λεπτά.
  4. Αφού αρχίσει η εκροή, τοποθετήστε μία άδεια κούπα του cappuccino κάτω από τον εκροέα του καφέ.
  5. Πατήστε στο κάτω δεξιό άκρο της οθόνης σας το πλήκτρο προσθήκης κομμένου καφέ. Στο κέντρο της οθόνης θα εμφανιστεί το χαρακτηριστικό κουταλάκι.
  6. Χωρίς να τοποθετήστε στην υποδοχή καφέ, πατήστε ΟΚ και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκχύλισης. Απορρίψτε το διάλυμα που έπεσε στην κούπα σε ασφαλές μέρος. ΤΟ ΠΕΡΟΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ.
  7. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία (από το βήμα 5 έως και το 6) ακόμη δύο φορές, με χρονικό κενό μεταξύ των επαναλήψεων δύο λεπτών.
  8. Ξεπλύνετε το δοχείο και τοποθετήστε φρέσκο καθαρό νερό.
  9. Επαναλάβετε τώρα εκ νέου το βήμα 5 έως και το 6 δύο φορές, χωρίς χρονικό κενό μεταξύ των επαναλήψεων.

Η μηχανή σας είναι έτοιμη και ασφαλής για την επόμενη χρήση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Χρησιμοποιείτε, για την μηχανή του εσπρέσο, νερό χωρίς χλωρίωση με όσο το δυνατόν λιγότερα άλατα (ιδανική σκληρότητα νερού περίπου 7 βαθμοί KH), για γευστικότερα ροφήματα χωρίς ξένες οσμές, αλλά και για την προστασία της συσκευής σας.

Η επιχείρησή μας, σύντομα θα είναι σε θέση να σας προσφέρει την ιδανική λύση για τον καθαρισμό του νερού των ροφημάτων σας.