Ποιοί είμαστε

Η επιχείρηση la familia, ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 και διαθέτει  συσσωρευμένες εμπειρίες των ιδρυτών και ιδιοκτητών της:

​Ο Μανώλης Κελμπερίδης (1959), Ηλεκτρονικός Μηχανικός, κάτοχος ΜΒΑ, από το 1983 υπηρέτησε την οργάνωση και διοίκηση εμπορικών τμημάτων, τμημάτων πωλήσεων, την τεχνική υποστήριξη ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, με σημαντική θητεία στην κορυφαία εταιρία του χώρου του εξοπλισμού HO.RE.CA.

O Θανάσης (1986) και Κωνσταντίνος (1987) Κελμπερίδης, επαγγελματίες baristi που εργάστηκαν σε κεντρικά καφέ της Θεσσαλονίκης.

Πιστεύουμε στις ικανότητες των ανθρώπων και επενδύουμε στην συγκέντρωση και εκμετάλλευση των πληροφοριών που μας διοχετεύετε εσείς οι πελάτες μας, προκειμένου να βελτιώνουμε καθημερινά εμάς και τις διαδικασίες μας, με σκοπό και στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας, από πλευράς προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Όλα αυτά πηγάζουν από την γνώση, την αγάπη και το «μεράκι» μας για αυτό που κάνουμε.

Όταν θέλεις να φτιάξεις ένα καλό εσπρέσο, εκτός από τα βασικά συστατικά του που είναι η επιλογή ενός καλού χαρμανιού, η κατάλληλη κοπή του σε πούδρα, το καθαρό και φρέσκο νερό, η αξιόπιστη και καθαρή μηχανή που θα το παρασκευάσει, το ιδανικό φλιτζάνι που θα σερβιριστεί, πάνω από όλα χρειάζεται το «μεράκι»  του χεριού που θα τον παρασκευάσει.

Σκεφτείτε κάτι που φτιάχνεται με «μεράκι»  και αναλογιστείτε το αποτέλεσμα που παίρνετε τελικά. Πάντα κάτι καλό θα προκύψει από την προσπάθεια που γίνεται με «μεράκι»!

Το «μεράκι»  και η τελειομανία για αυτό που προσφέρουμε μας έχουν ενώσει και όλους εμάς  που στρατευθήκαμε να υποστηρίξουμε την επιχείρηση la familia.

Γιατί εσείς και εμείς, είμαστε και αισθανόμαστε όλοι μία familia!

Αυτό θα το εισπράξετε από την πρώτη στιγμή που θα συνεργαστείτε μαζί μας.